Sari la conținut

V. Ponta: În 6 iulie 2012 USL a demonstrat a fi unul dintre cele mai puternice proiecte politice. Regret că totuşi Crin nu l-a continuat

 

„Astăzi, concomitent cu sărbătoarea Zilei Justiţiei, se împlinesc doi ani de când Traian Băsescu a fost suspendat din funcţia de preşedinte, prin votul Parlamentului României, pentru a doua oară.

6 iulie 2012 fost unul dintre momentele în care am demonstrat, împreună cu Crin Antonescu şi Daniel Constantin, faptul că USL este unul dintre cele mai puternice proiecte politice din istoria democratică a ţării. Regret că totuşi Crin nu a dorit continuarea acestui proiect!

Voi susţine mereu ca cei 7,4 milioane de români care au votat pentru demiterea lui Traian Băsescu au avut dreptate în decizia lor de a sancţiona abuzurile preşedintelui. Am respectat decizia Curţii Constituţionale cu gândul la viitorul României, chiar dacă mi-a fost foarte greu să accept ideea că votul românilor a fost ignorat.

PS: Au mai rămas doar 23 de săptămâni până când Traian Băsescu va pleca de la Cotroceni!”, a scris Victor Ponta pe Facebook.

Mesajul este însoţit de două fotografii, una în care apar V. Ponta, D. Constantin şi C. Antonescu şi o a doua în care Crin Antonescu dă mâna cu Traian Băsescu, la Parlament.