V.Ponta: Iohannis ne-a păcălit, necinstit, şi nu ne-a consultat cu Ungureanu la SIE. PSD nu poate vota

Data publicării:
IOHANNIS PONTA media-4

Domnul Iohannis ne-a păcălit. A zis că o să ne consulte înainte şi nu ne-a consultat”, a spus Ponta într-o emisiune televizată.

Premierul a vorbit și despre poziția UNPR și a premierului interimar Gabriel Oprea. „Chestiuni precum SRI și SIE nu au intrat în acordul de guvernare. E dreptul lor, al partenerilor de guvernare, să voteze cum vor”, a spuns Victor Ponta.

Preşedintele Klaus Iohannis l-a nominalizat, miercuri, pentru funcţia de director al Serviciului de Informaţii Externe pe Mihai-Răzvan Ungureanu, informând cele două Camere ale Parlamentului despre această nominalizare, a anunţat Administraţia Prezidenţială.

Ulterior, liderul senatorilor PSD, Ilie Sârbu, a declarat că propunerea făcută de preşedintele Klaus Iohannis, care l-a nominalizat pe Mihai Răzvan Ungureanu la şefia SIE, este ilegală din punct de vedere procedural, el susţinând şi că premierul Ponta „nu ştie nimic şi nu a fost consultat".

A.Gorghiu: Numirea lui Mihai Răzvan Ungureanu la SIE este un pas important în schimbarea majorității parlamentare

Copreşedintele PNL Alina Gorghiu a declarat, miercuri, că numirea lui Mihai Răzvan Ungureanu la SIE este un pas important în schimbarea majorităţii parlamentare, iar cei de la PSD au o reticenţă de a convoca plenul pentru acest lucru, dar PNL nu are nicio rezervă să convoace o sesiune extraordinară.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri