V. Ponta: Nu sunt probleme în USL. Iniţiativa PNL privind alegerile locale e treaba Parlamentului

Data publicării:
ponta la magurele laser 1

Victor Ponta, care a participat la Bistriţa la inaugurarea unei noi secţii a producătorului de acumulatori auto Rombat Bistriţa, a fost întrebat de jurnalişti dacă sunt probleme în USL generate de proiectul de lege privind modificarea legii pentru alegerea autorităţilor administraţiei publice locale depus de parlamentarii PNL.

„Nu, nu sunt probleme”, a răspuns Victor Ponta, citat de Mediafax.

„E decizia Parlamentului. Eu vreau să vă spun că, aşa cum aţi putut vedea şi ieri (vineri - n.r.), încerc să rezolv nişte probleme importante pentru judeţul Constanţa, portul, podul de la Agigea, astăzi sunt la Bistriţa să văd ce s-a întâmplat cu ajutorul de stat (de 13 milioane de lei acordat de Guvern companiei Rombat - n.r.) şi iată s-au creat nişte locuri de muncă. Eu asta o să fac în fiecare zi ca prim-ministru”, spune premierul.

„Că o să fie tot timpul tentative de scandal şi de la preşedintele Băsescu, în ultimele săptămâni văd că s-a mai oprit, dar probabil că nu îl ţine mult, şi de la Crin (Antonescu - n.r.), şi de la colegul meu Liviu (Dragnea - n.r.), şi de la oricine altcineva, eu cred că datoria mea este să mă ocup de aceste probleme guvernamentale, de partea de metrou, de autostrăzi, iar scandaluri aveţi dumneavoastră (presa- n.r.) şi fără mine”, a adăugat Victor Ponta.

Declarațiile sale vin într-un moment în care liderii PNL şi PSD nu mai fac eforturi să ascundă animozităţile. Vine un an electoral, cu alegeri europarlamentare şi prezidenţiale, iar Crin Antonescu şi Victor Ponta nu mai comunică decât prin schimburi de replici, uneori ironice, alteori acide.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri