V. Ponta: Poate mâine avem ministru la Transporturi. Pretextul amânării era CFR Marfă

Data publicării:
ponta victor RESIZE-AFP Mediafax Foto-THIERRY CHARLIER

 

Sper ca după adoptarea acestei hotărâri de guvern - că înţeleg că ăsta era pretextul - să avem totuşi un ministru al Transporturilor care, zi de zi, 10 ore pe zi, să se ocupe de activitatea ministerului. Acum, secretarul de stat Ghibu face acest lucru foarte bine, dar până la urmă un ministru este cel care trebuie să conducă ministerul. Dacă problema era adoptarea acestei hotărâri, iată, am adoptat-o, poate că mâine o să avem ministru”, a spus Victor Ponta, după ședința de Guvern.

Contractul de privatizare a companiei CFR Marfă a fost aprobat de Guvern, în şedinţa de miercuri, amintește Mediafax.

Luni, preşedintele Traian Băsescu a declarat că premierul Victor Ponta trebuie să îşi asume, în calitate de ministru interimar la Transporturi, responsabilitatea politică pentru privatizarea CFR Marfă, având în vedere aprecierile pozitive făcute de acesta la modul cum s-a derulat privatizarea.

El a motivat şi legat de acest argument opţiunea sa de a decide abia pe 23 august cu privire la desemnarea lui Ovidiu Silaghi pentru portofoliul Transporturilor.

În prezent, premierul Ponta este ministru interimar al Transporturilor, iar secretarul de stat Cristian Ghibu coordonează activitatea instituţiei.

Citiți și:

Traian Băsescu: „Am observat o ineficiență totală a lui Ovidiu Silaghi la Ministerul Transporturilor”

PNL anunţă că îşi menţine propunerea ca Ovidiu Silaghi să fie numit la şefia Transporturilor

Victor Ponta a semnat propunerea de numire a lui Ovidiu Silaghi la Transporturi


Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri