V. Ponta: Premierul nu cere niciodată mandat pentru vizitele în străinătate

Data publicării:
ponta si basescu

Dacă cineva ia în serios ce a spus preşedintele (privind vizita premierului în China – n.r.) se creează o imagine foarte proastă pentru România. Atunci, preşedintele a venit la Digi24, după ce avusese o discuţie cu mine, şi nu era aşa de nnervos, a spus că nu am avut mandat.

Dacă nu ar fi spus şi Emil Boc acelaşi lucru, nu aş fi avut curiozitatea să caut în arhivă mandatele acestuia. Ştiţi câte au avut Boc, Tăriceanu: zero! Pentru că niciodată nu cere mandat de la preşedinte pentru vizite în străinătate.

Preşedintele a spus nişte lucruri pe care probabil le regretă. Eu spun sincer – la trei luni după ce se instalează noua conducere în China, să primeşti un prim ministru din Europa - şi la Beijing toată lumea vrea să meargă - a fost un semn extraordinar pentru România. Eu l-aş fi lăudat pe preşedinte dacă reuşea să se vadă la trei luni după cu preşedintele şi cu premierul. El fiind mai în vârstă, văzându-mă mai tânăr, mi s-a părut amuzant că a spus că se vede mai bun decât mine. Probabil o fi."

Citiţi şi

LIVE TEXT. V. Ponta, la Digi24: Numele lui R. Fenechiu nu a fost invocat la MCV. A fost condamnat, revocat, situaţia e foarte clară

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri