V.Ponta: PSD e condus greșit în acest moment. Eu știu cum aranjează Dragnea congresele

Data publicării:
victor ponta liviu dragnea facebook dragnea 31 07 2015

Deputatul Victor Ponta a declarat marţi, la Parlament, că nu vrea să rupă PSD, ci doar vorbeşte liber din afara partidului, iar social-democraţii, când vor fi la un metru de prăpasie, ar trebui să îl debarce pe Liviu Dragnea şi să frâneze maşina formaţiunii.

Întrebat dacă a mai discutat cu colegi din PSD, Ponta a răspuns afirmativ, precizând că nu are nicio supărare pe vreun parlamentar social-democrat.

Am vorbit cu ei, i-am salutat, sunt colegii mei. Eu nu am nicio supărare cu vreun parlamentar. Eu nu vreau să rup PSD-ul, eu vreau să vorbesc liber din afara PSD, iar PSD-iştii, la un moment dat, cu un metru înainte de prăpastie să îl debarce pe Dragnea şi să frâneze maşina PSD, care este în prăpastie”, a completat fostul social-democrat.

Chestionat în continuare dacă Liviu Dragnea va mai fi multă vreme preşedinte al PSD şi dacă se impune un Congres extraordinar, deputatul a afirmat că el cunoaşte cum aranjează preşedintele PSD congresele.

Eu ştiu cum aranjează Dragnea congresele, unde numai el este candidat. Nu în din astea cred. Eu cred că PSD este condus greşit în acest moment. Şi PNL este condus greşit, este o catastrofă, dar până la urmă este în opoziţie, nu ne afectează cu nimic, este treaba lor. PSD însă care este condus greşit când este la guvernare ne afectează pe toţi, că mâine o să vă faceţi toţi plinul la maşină sau dacă aveţi o firmă o să vă duceţi să spuneţi cum splituiesc TVA”, a conchis Victor Ponta.  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri