V. Ponta răspunde invitaţiei liderului PRU de a conduce partidul

Data actualizării: Data publicării:
victor ponta - fb

Victor Ponta spune că a vorbit cu Bogdan Diaconu, preşedintele Partidului România Unită (PRU), căruia i-a spus că îl ajută în această construcţie.

victor ponta - fb

Victor Ponta a afirmat la un post de televiziune că a avut o discuţie cu Diaconu, căruia i-a spus că există un electorat pentru acest partid, PRU, că îl ajută şi îi dă idei.

Victor Ponta a precizat că nu e tentat să preia conducerea Partidului România Unită. "În niciun caz". 

"Eu aş vrea să rămân la PSD", a adăugat el.

”Eu cred că pentru PSD şi pentru România ar fi bine să avem un partid naţional, naţionalist. Cred în această idee”, a precizat Victor Ponta, citat de News.ro. El a adăugat că există un electorat al unor oameni dezamăgiţi de PSD, un electorat care aşteaptă un mesaj mai puţin convenţional.

Ponta a mai afirmat că puţini din actualii parlamentari care şi-au anunţat trecerea la PRU i-au cerut opinia.

Potrivit lui Victor Ponta, PRU poate să facă 10% la alegerie parlamentare. El a adăugat că, în opinia sa, noua formaţiune nu este concurent al PSD la alegeri.

”Nu cred că se va alia cu PNL, să facă guvern cu PSD. Şi atunci cu cine să facă alianţă? De aia am susţinut mereu ALDE, pentru că am fost convins că nu îl voi vedea niciodată pe Tăriceanu şi Constantin bătând palma cu PNL. E simplu, e matematic”, a spus el.

 

Citiţi şi:

PRU îl invită pe Victor Ponta să preia conducerea

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri