V. Voiculescu: „Carmen Dan profită de scandalul pedofilului polițist și îi cere demisia șefului Serviciului Omoruri”

Data publicării:
RADU GAVRIS

Fostul ministru al Sănătății Vlad Voiculescu susține că în spatele deciziei actualului ministru de Interne Carmen Dan de a-i cere demisia șefului Serviciului Omoruri din Poliția Capitalei, în cazul polițistului suspect de pedofilie, s-ar ascunde, de fapt, alte interese.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, Vlad Voiculescu afirmă că ministrul de Interne „profită de scandalul pedofilului polițist” pentru a cere demisia lui Radu Gavris, care a atras atenţia, în urmă cu o lună, că anchetele vor fi îngreunate şi infractorii periculoşi vor fi greu de prins, dacă Codul Penal va fi schimbat în forma propusă acum de parlamentari.

„Clica de borfași atacă din nou: Carmen Dan profită de scandalul pedofilului polițist și îi cere demisia șefului Serviciului Omoruri din Poliția Capitalei, comisarul Radu Gavris.

Nu demisia colegilor sau a superiorului ierarhic al polițistului, ci demisia șefului Serviciului Omoruri, cel care la finalul anului trecut critica dur decizia de a elimina imaginile de pe camerele de luat vederi dintre mijloacele de probă. Încă de atunci madam secretara se rățoise la Radu Gavris, acuzându-l că se bagă in treburi politice. Acum se folosește de acest caz ca să-l execute”, scrie Vlad Voiculescu.

„Excluderea camerelor de supraveghere din mijloacele de probă ar duce înapoi sistemul judiciar cu 20 de ani. În anii 90, la începutul anilor 2000, orice faptă din spațiul public risca să rămână cu autor necunoscut. Pe scurt, un autor de omor, pedofil, orice infracțiune gravă cu care ne ocupăm și pentru care pot să vorbesc poate să rămână în continuare în libertate și să comită aceste fapte”, a spus în urmă cu trei săptămâni, comisarul Radu Gavriș, șeful Serviciului Omoruri din Poliția Capitalei, pentru Digi24.

Ministrul de Interne l-a criticat atunci pe şeful Serviciului Omoruri din Poliţia Capitalei, spunând că „polițiștii trebuie să se țină departe de sfera politică”.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri