Va fi Dragnea audiat de Comisia SRI? Răspunsul lui Manda

Data publicării:
171113_LIVIU_DRAGNEA_DECLARATII_05_INQUAM_Photos_Octav_Ganea

În Comisia parlamentară pentru controlul activității SRI nu s-a discutat despre o eventuală invitare la audieri a lui Liviu Dragnea. Asta în contextul în care s-a spus despre președintele PSD că a avut întâlniri private cu Florian Coldea și Laura Codruța Kovesi, informează Agerpres.

171113_LIVIU_DRAGNEA_DECLARATII_05_INQUAM_Photos_Octav_Ganea
Liviu Dragnea / Sursă foto: INQUAM PHOTOS / Octav Ganea

În cadrul comisiei, până în acest moment, nu am discutat acest lucru. Sunt diferite persoane pe care le avem în atenție pentru a fi invitate la comisie, pentru a proba spusele celor care au venit deja la comisie, sunt persoane care și-au exprimat dorința de a veni la comisie și a ne prezenta diferite lucruri și am mai spus și cu alte ocazii, inclusiv subiectele apărute în spațiul public, de la tăierea porcului sau diferite alte evenimente, nu sunt subiecte pe care să le tratăm cu superficialitate și le vom evalua în această comisie. Nu pot să vă spun astăzi când va fi această invitare, cine vor fi persoanele invitate, trebuie să vedem care ar fi relevanța pentru comisia noastră în ceea ce privește respectarea sau nerespectarea normelor juridice de către SRI”, a precizat Manda, la Palatul Parlamentului, întrebat dacă în cadrul comisiei s-a discutat despre chemarea la audieri a lui Liviu Dragnea sau a lui Victor Ponta.

El a adăugat că sunt invitate persoane la comisie pentru audieri dacă apar elemente potrivit cărora oameni din SRI încalcă legea și nu sunt luate „de bune” afirmații făcute în spațiul public de oricare dintre cei ce apar acolo.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri