Va rezista Liviu Dragnea în fruntea PSD? Răspunsul lui Victor Ponta

Data actualizării: Data publicării:
Victor Ponta și Liviu Dragnea
Foto: Agerpres

Liviu Dragnea va rezista în fruntea PSD-ului, este de părere Victor Ponta. "Da, din păcate da, va rezista, atâta timp cât nu schimbăm majoritatea în Parlament care să schimbe Guvernul și atunci da, Dragnea va pierde și PSD," a declarat liderul Pro România pentru Digi24.

Fostul premier a comentat pentru Digi24 scandalul din PSD, declarând că este de părere că Liviu Dragnea va rămâne în fruntea PSD. "Am vorbit cu mulți care sunt încă în conducere. Există loialitate politică, există interes politic. Interesul PSD de a rămâne la guvernare îl ințeleg, dar de la asta până la a fi de acord cu devierea totală față de legalitate e altceva," a precizat Victor Ponta.

Liderul Pro România crede că motivul pentru care Dragnea a fost chemat vineri la Parchet este acțiunea violentă din 10 august, despre care spune că a fost una "premeditată, organizată și executată de către Carmen Dan."

"Sunt aproape doi ani de când domnul Dragnea deține puterea și în Guvern și în Parlament și, în loc să vorbească de lucrurile importante într-o guvernare, a vorbit numai de dosare, de stat paralel și tot acolo ajunge, tot la Parchet.

Eu nu cred că Dragnea a fost chemat ca să se vadă dacă a fost o lovitură de stat pentru că este absolut evident că nici n-a fost vorba de patru criminali care-l pândeau la Hillton, nici de lovitură de stat, cred că a fost chemat ca martor pentru că din toate datele reiese că acțiunea violentă din 10 august a fost o acțiune premeditată, organizată și executată de către Carmen Dan, nu la conducerea și coordonarea doamnei ministru, care era plecată, ci a lui Dragnea. Cel care a provocat, a orchestrat, a anunțat cu vreo 3-4 zile înainte de 10 august și a vrut să beneficieze de acele violențe a fost chiar Dragnea și pentru asta, mai devreme sau mai târziu, trebuie să răspundă și legal," a adăugat fostul premier. 

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a fost audiat, vineri seară, la Parchetul General, el declarând că a fost citat ca martor în legătură cu afirmaţiile sale potrivit cărora protestul din 10 august ar fi fost o tentativă de lovitură de stat.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri