Vacanţa de două luni, prea scurtă pentru parlamentari

Data publicării:
parlamentari sala

Parlamentarii s-au adunat cu greu în primul plen de după vacanţă. Au semnat listele de prezenţă, dar au rămas cu gândul tot la zilele de concendiu. „O săptămână în Delta Dunării”, a spus Sanda Ardelean. 

În Macedonia, fostIugoslavia, la rudele mele, la cuscrii mei. Am stat o săptămâna şi am fost la mare câteva zile. Asta a fost toată vacanţa. A fost foarte bine. Vă mărturisesc. Să mai fi fost...”, a declarat Bogdan Niculescu-Duvăz.

Alţi aleşi susţin că munca le-a ocupat cea mai mare parte din concediu. 

O săptămână de vacanţă atât, în cele două luni de vacanţă parlamentară, la mare şi la atât s-a rezumat. În rest muncă, muncă, muncă”, a afirmat Andreea Paul. 

Doar în colegiu, ca am avut foarte multă treabă. Şi am avut practic zece zile de vacanţă. Am fost cu familia, într-un tur în Italia, cu maşina, doar noi trei”, a spus Raluca Turcan. 

Pentru unii deputaţi, activitatea parlamentară nu reprezintă o muncă grea. 

Păi ce muncă?! Parlamentul este un lucru greu de definit ca şi muncă”, a spus Miron Mitrea. 

Deputaţii PP-DD au venit la serviciu pregătiţi de proteste. Ei şi-au invitat colegii la un marş istoric, în memoria lui Avram Iancu. 

Sesiunea care tocmai a început durează oficial până la sfârşitul lunii decembrie. Însă parlamentarii au admis că activităţile de campanie electorală îi vor ţine departe de Legislativ. 

E impropriu spus vacanţă. Vom avea activitate în teritoriu. Şi spun şi acum ce am spus şi data trecută că pentru noi, ca senatori, activitatea e mult mai intensă în teritoriu în campanie, decât dacă am veni pe la Bucureşti două, zile, trei să stăm pe aici, pe la comisii”, a spus Miron Mitrea.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri