Valeriu Zgonea îi răspunde lui Traian Băsescu: „Un om demis de 7,4 milioane de români nu poate cere demisii”

Data publicării:
valeriu zgonea - mfax-4

„Sunt dezamagit de faptul că preşedintele continuă să dezinformeze în legătură cu modificările aduse Codului penal. Parlamentarii vor putea fi în continuare cercetaţi atât pentru corupţie, cât şi pentru situaţiile în care se află în conflict de interese. I-am explicat toate aceste elemente preşedintelui în scrisoarea pe care i-am trimis-o, sperând, cu bună-credinţă, că va renunţa la atacuri, în momentul în care va constata că sunt nejustificate", a declarat Valeriu Zgonea, pentru MEDIAFAX.

El a arătat că refuză alte polemici cu Băsescu şi a făcut apel la şeful statului să acţioneze prin pârghii instituţionale pentru a-şi manifesta opoziţia faţă de modificările aduse Codului penal.

„Din păcate, văd că domnul preşedinte a răspuns cerându-mi demisia. Un om care a fost demis de 7,4 milioane de români nu poate cere demisii, mai ales atunci când minte şi dezinformează. Refuz alte polemici. Fac apel la domnul preşedinte să acţioneze prin pârghiile instituţionale pe care le are la dispoziţie pentru a-şi exprima opoziţia faţă de modificările aduse Codului penal şi să nu mai facă rău României”, a mai spus Valeriu Zgonea.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri