Valeriu Zgonea: Ponta a condus un guvern performant; e dreptul fiecărui deputat de a accede la funcția de președinte al Camerei

Data publicării:
ponta profil fb

"Victor Ponta a fost președintele PSD, a fost nominalizat pentru funcția de prim-ministru și apoi ales de către Parlamentul României pentru funcția de prim-ministru, un guvern performant și în cifre și în statistici naționale sau internaționale, dar și în viața de zi cu zi a fiecărui român. A performat acolo unde a fost. În rest, nu pot să comentez, este dreptul fiecărui membru al Camerei Deputaților să poată să acceadă la această funcție de președinte al Camerei Deputaților", a spus Zgonea, la Palatul Parlamentului, întrebat cum comentează declarația lui Liviu Dragnea potrivit căreia și-l dorește pe Victor Ponta la conducerea Camerei Deputaților.

El a subliniat că pentru Victor Ponta, care este trimis în judecată, până când nu are o decizie definitivă de la instanță funcționează prezumția de nevinovăție.

"Eu am spus și în interiorul partidului, i-am explicat domnului președinte Dragnea și colegilor din Comitetul Executiv că în România democrată funcționează prezumția de nevinovăție pentru fiecare dintre noi. Până nu ai o decizie definitivă fiecare om este considerat nevinovat și se apără în instanță, nu în Parlament, nu într-un partid politic", a spus Zgonea.

Citiţi şi:

Liviu Dragnea: Victor Ponta e cel mai recomandat pentru funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri