Valeriu Zgonea: Victor Ponta e colegul şi partenerul meu. Şi eu, şi el suntem vaccinaţi, pregătiţi pentru orice

Data publicării:
valeriu zgonea fb crop

 

Valeriu Zgonea: FOTO Facebook

"Victor Ponta este prietenul şi colegul meu şi partenerul meu de proiect, un proiect care este un proiect de succes pentru România şi pentru partid şi pentru aliaţii săi, astfel încât, nu trebuie să ne ascundem, cred că nu doreşte nimeni, nici dumneavostră, nici eu, niciun român nu doreşte altuia răul şi în momentul acesta şi clipele prin care trece familia lui sunt dificile. Ca politician, şi el şi eu suntem vaccinaţi, suntem pregătiţi pentru orice, că de aceea ne-am ales această meserie care astăzi este mai periculoasă decât cea mai ….", a spus Valeriu Zgonea, citat de Mediafax.

Întrebat dacă a vorbit cu premierul, el a spus că vorbeşte zilnic cu premierul, având lucruri importante pe ordinea de zi, cum ar fi Codul Fiscal, legea alegerilor parlamentare.

"Vorbesc zilnic cu premierul, nu numai această situaţie, avem şi alte lucruri pe ordinea de zi dezbaterea pe Codul Fiscal, ca procedură, vine legea alegerilor parlamentarilor de la Senat, lucruri care pentru noi sunt extrem de importante, pe care le discutăm, sunt amendamente, sunt chestiuni care mie îmi displac şi nu sunt de acord cu ele şi transmit imediat, sunt argumente pro şi contra în cadrul unei echipe care, după cum aţi observat în sondaje, guvernează foarte bine", a spus Zgonea.

El a arătat că îl suţine pe Victor Ponta, la fel cum îl susţine pe Liviu Dragnea şi pe ceilalţi colegi aflaţi în situaţii dificile.

"Bineînţeles, ca prieten şi ca partener de proiect şi ca om vechi de douăzeci de ani în partid, întotdeauna îl suţin şi pe el, şi pe Liviu Dragnea şi pe ceilalţi colegi ai mei, care trec prin momente dificile. Eu mă uit la marea fotografie şi eu cred că în acest moment Guvernul României a făcut foarte bine României. Este o decizie personală pe care domnia-sa trebuie să o ia, nu vreau să comentez, dar vom discuta la momentul respectiv. Normal, există o solidaritate, însă nu trebuie să uităm că suntem cel mai puternic partid din România, şi cred că România are nevoie de un partid de stânga, cred că Europa are nevoie de un partid de stânga şi nu ne-am făcut de râs la guvernare", a afirmat Zgonea, întrebat dacă îl susţine pe premier.

"Şase iunie 2015, şase a şasea 2015 nu este o cifră care să ne aducă zâmbetul pe buze, nu suntem într-o situaţie foarte bună în acest moment. Nu vreau să comentez. Eu sunt dintre politicienii care nu am comentat crizele politice la televizor înainte de a discuta în cadrul PSD sau al BP al Camerei Deputaţilor", a adăugat Zgonea, arătând că va discuta în interiorul partidului, când preşedintele partidului, secretarul general sau preşedintele Consiliul Naţional vor decide o întâlnire.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri