Sari la conținut

Vanghelie despre Ponta: „Lumea se roagă să scape naibii de el”

Fostul primar al sectorului 5, exclus din PSD pe când Victor Ponta era președintele social-democraților, a lansat o serie de atacuri dure la adresa fostului premier. Vanghelie spune că acesta ar fi „nenorocit” PSD și îi amintește că, așa cum nu îl lasă Liviu Dragnea să vorbească, așa nu lăsa nici el pe alții când era președintele PSD.

lansare vanghelie 16 INQ Marian Vanghelie

Sursă foto: INQUAM PHOTOS / Marian Vanghelie

„Spune că nu-l lasă Dragnea să vorbească. Dar el a lăsat pe cineva în partid să vorbească? Nu a fost el primul care a început cu gunoaiele astea? Cel mai mare câştig pentru PSD ar fi că Ponta să plece. N-au curaj oamenii să vă spună, eu vorbesc zi de zi cu mulţi dintre ei. Lumea se roagă să scape naibii de el”, a declarat Vanghelie, la ieșirea de la Tribunalul București, unde este judecat în dosarul de corupție.

Fostul vicepreşedinte al PSD a mai spus că Ponta a nenorocit partidul şi că atunci când lua decizii nu se consulta cu membrii Biroului Executiv. „Plecarea lui Ponta este naturală. Lui nu-i convine că i se întâmplă mult prea puţin decât ce a făcut el partidului. A nenorocit partidul. El a stat vreodată să discute cu cineva la masă? El a băgat Biroul Naţional Executiv în seama? Ne spunea că aşa trebuie şi arăta în sus, că instituţiile…”, a mai spus Vanghelie.

Declarațiile fostului primar al sectorului 5 vin în contextul în care Victor Ponta a anunțat, miercuri, că își depune demisia în alb din PSD.

Marian Vanghelie a fost trimis în judecată, în iulie 2015, pentru suspiciuni privind săvârşirea a nouă fapte de luare de mită şi abuz în serviciu şi şapte fapte de spălare de bani.