Vasile Blaga, despre candidatura Monicăi Macovei la Președinție: „Aici nu e pe toane”

Data publicării:
blaga mru

Întrebat dacă democrat-liberalii au discutat despre solicitarea Monicăi Macovei de a fi inclusă în procesul de selecție a candidatului dreptei la prezidențiale, Vasile Blaga a spus că „PDL și-a desemnat în cel mai democratic mod cu putință candidatul pentru Președinția României”, relatează Mediafax. „Știu că și dânsa (Monica Macovei - n.r.) respectă regulamentele”, a spus președintele PDL.

El a reamintit că Monica Macovei trebuia să se înscrie în cursa internă pentru desemnarea candidatului PDL pentru prezidențiale la momentul în care a avut loc procedura respectivă, nu acum, când deja a fost desemnat Cătălin Predoiu.

Monica Macovei a declarat pentru ”România Liberă” că solicită să fie inclusă în procesul de selecție a candidatului dreptei la Președinție.

Macovei a spus că “procesul de selecție a unui candidat al dreptei trebuie deschis oricărei persoane care are șanse să învingă PSD la alegerile prezidenţiale” și că “extinderea acestui proces poate fi numai benefică deciziei dreptei de a câștiga alegerile”.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri