Vasile Blaga, despre declarațiile lui T. Atanasiu: Nu mi-a făcut nicio plăcere să citesc stenogramele

Data publicării:
vasile blaga - captura sediu pnl

ACTUALIZARE 12.33. Copreședintele PNL, Alina Gorghiu, regretă faptul că „spațiul public a fost contaminat de mesajul că în PNL există neînțelegeri”. „Îmi cer eu scuze, ca și copreședinte al PNL, dacă cineva s-a simțit vexat sau lezat de cele auzite. Vă asigur că relația dintre mine și Vasile Blaga este nu doar politic bună. Și personal avem o relație foarte bună. Colaborarea dintre mine și Cătălin Predoiu este la fel de bună. Partidul Național Liberal întotdeauna și-a respectat toate angajamentele și toate promisiunile. Avem un protocol al fuziunii, care spune foarte ferm și clar că Predoiu este candidatul nostru pentru funcția de premier, avem un protocol care spune foarte clar că ne bazăm pe respect și acest lucru este regulă pe viitor”, a spus Alina Gorghiu. 


„Eu am pus mult suflet și muncă, și dl Iohannis, și dl. Crin Antonescu, acest proiect, Partidul Național Liberal nou și sigur, nu mi-a făcut nicio plăcere să aud, să citesc - că de auzit n-am auzit – stenogramele respective”, a declarat, luni, Vasile Blaga, la ieșirea din sediul PNL. 

„Mă bucur, totuși, că chiar și în acel context, au apreciat aportul PDL-ului. Este un moment peste care va trebui să trecem, să învățăm cu toții din el, pentru că acest proiect este extrem de important”, a mai spus Vasile Blaga.

Luptă pentru putere în noul PNL. Foştii PDL-işti, invitaţi să plece

N-aș vrea să discut ceea ce am discutat înăuntru, tocmai ăsta este rolul unui copreședinte de partid, să fie mult mai înțelept decât alții”, a declarat Vasile Blaga ziariștilor curioși să afle cum au decurs discuțiile. Totuși, copreședintele PNL a lăsat să se înțeleagă că n-au fost chiar pe un ton amiabil. Întrebat dacă Atanasiu a fost sancționat, Vasile Blaga a răspuns că „s-a sancționat el singur” prin însuși faptul că a fost pus în situația de a da explicații în fața conducerii partidului.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri