Vasile Blaga: Elena Udrea a acționat sub impulsul nervilor la Convenție

Data publicării:
vasile blaga mediafax

Vasile Blaga susține, într-un interviu pentru ziare.com că această convenție a avut cele mai mari garanții de corectitudine din ultimii 23 de ani.

Întrebat cum comentează declarațiile Elenei Udrea, condracandidata sa la șefia PDL, care a spus că „erau 300 de delegați în plus”, Vasile Blaga a spus că aceasta a acționat „sub impulsul nervilor”.

A fost o copilărie. Sub impulsul nervilor, probabil, nu și-a dat seama că nici eu, nici ea, de exemplu, nu am semnat la intrare procesul verbal de prezență. Ca noi și altii, care au venit mai târziu. Dar când am mers să votam, am primit cele trei buletine de vot și am și semnat”, a explicat președintele PDL.

Procesele verbale sunt sigilate

În ceea ce privește contestațiile și soluționarea acestora, Vasile Blaga a spus că nu a mai fost câte un delegat al fiecărui județ în comisia de numărare și validare, ci câte un delegat din fiecare județ, pentru fiecare moțiune. 

„S-a numărat de câte ori au dorit. Toți au semnat toate procesele verbale. Reprezentantul doamnei Macovei a semnat și procesul verbal final. Nu a semnat reprezentantul doamnei Udrea, domnul Cristian Petrescu. Am avut Colegiu Director Național miercuri și i-am spus doamnei Udrea să meargă la partid, să-și desemneze un om și să numere încă o dată toate procesele verbale. Totul e sigilat”, a precizat președintele PDL.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri