Vasile Blaga: Elena Udrea riscă să fie exclusă din partid

Data publicării:
udrea blaga mediafax-1

Puțin după ora 11, Vasile Blaga a ajuns la sediul PDL și le-a declarat jurnaliștilor că depinde de Elena Udrea dacă va fi exclusă din partid sau nu. Acesta a adăugat că dacă aceasta va continua cu declarațiile despre alte variante pentru prezidențiale, membrii PDL vor lua în calcul decizia de excludere.

Elena Udrea a spus că Emil Boc, Mihai Răzvan Ungureanu, Cătălin Predoiu, Cristian Diaconescu şi Adriean Videanu sunt posibili candidaţi la funcția de președinte al României pe care PDL i-ar putea sprijini.

Depinde de zi și de lună. Într-o zi e Emil Boc, într-o zi a fost domnul Maior, în altă zi a fost domnul Antonescu”, a spus președintele PDL la Digi24.

Suntem într-un an electoral. Orice comentariu al colegilor noștri este extrem de important, pentru că el poate întări poziția partidului sau îl poate șubrezi în fața electoratului. Și chiar în fața proprilor militanți. Am spus un lucru foarte clar, lucrurile s-au schimbat în partid. Decizile nu le mai iau doi-trei inși, le iau forurile de decizie ale partidului și trebuie respectate de toată lumea, pentru că în partid nu sunt VIP-uri. Poate să te cheme chiar și Elena Udrea”, a menționat Vasile Blaga.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri