Vasile Blaga: „Există viață și după 23 martie”

Data publicării:
23032014 20blaga 20discurs 20invingator-56515

Vasile Blaga a explicat, în discursul de după aflarea votului oficial care l-a reconfirmat la conducerea partidului, care sunt prioritățile partidului după alegeri, dar a profitat de ocazie să-și pună contracandidații perdanți.

„Dragi prieteni, e greu uneori să pierzi, pot să înțeleg, și eu am pierdut cum am pierdut în 2011, dar niciodată nu mi-am pus la îndoială corectitudinea și cinstea colegilor care au numărat, niciodată”, a spus Vasile Blaga.

„Pot să înțeleg foarte multe și încerc să fiu calm. Eu nu am umblat azi-noapte prin hoteluri, n-am venit să vă dau mâncare de gratis și cazare. Dumneavoastră ați decis azi în deplină cunoștință de cauză”, a declarat Vasile Blaga, făcând referire la faptul că s-a vehiculat că Elena Udrea ar fi oferit cazare şi masă unor delegaţi PDL veniţi la Convenţia Naţională, în holeturile soţului ei.

Aluzie la această temă a făcut Vasile Blaga și în discursul de dinaintea votului: „Partidul poate fi învinsul dacă plecăm dezbinaţi, dacă miraje politice, cântece de sirenă, camere de hotel şi mâncăruri gratuite ne vor îndepărta de la drumul nostru şi ne vor scoate de la inimile românilor”.

Ce trebuie să facă echipa de conducere

Dragi prieteni, există viață și după 23 martie, iar treaba noastră e de a veni în fața Consiliului Național de Coordonare, care să decidă o echipă puternică pentru acest partid, o echipă unită care să se bată cu USL. Din punctul meu de vedere, lucrurile se încheie aici: bătălia este cu USL”, a afirmat liderul PDL.

„Aștept o echipă puternică la conducerea partidului, o echipă unită din toate trei moțiunile”, a spus Blaga. El a precizat că această echipă care are trei lucruri de îndeplinit: în primul rând, reconstrucția partidului, o bătălie continuă cu USL și, în al treilea rând, reconstrucția în jurul PDL a dreptei românești.

În acest context, Vasile Blaga a subliniat că nu a fost niciodată în PSD și PNL. „Eu am fost numai în partidul ăsta și de aici o sa plec acasă, nu accept ca cineva să-mi pună la îndoială loialitatea față de partid, după ce te-ai plimbat peste tot”, a subliniat Blaga.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri