Vasile Blaga îi răspunde lui Victor Ponta: Nu am susținut trecerea STS în subordinea MAI

Data publicării:
vasile blaga la digi24-1

Fostul ministru de Interne Vasile Blaga a dezminţit acuzaţiile aduse de premierul Victor Ponta.

„Victor Ponta minte din nou cu nerușinare când spune că am susținut trecerea STS în subordinea Ministerului de Interne. Nu am cerut niciodată acest lucru. Afirmația mincinoasă este parte din campania de intoxicare pe care Ponta o dezvoltă cu disperare pentru a-și masca vinovăția în cazul gestionării catastrofale a accidentului aviatic din Munții Apuseni”, a declarat președintele PDL.

Ieri, premierul Victor Ponta a declarat, comentând intenţia PDL de a sesiza CCR în privinţa proiectului legislativ de mutare a STS în subordinea MAI, că Vasile Blaga susţinea tocmai acest lucru atunci când era ministru de Interne.

Nici nu au văzut legea şi o contestă la Curtea Constituțională? Credeam şi eu că s-au mai deşteptat în ultimul timp. Adică ce o să spună domnul Blaga? Că nu e bine la MAI? Când era ministru de Interne, asta spunea, că STS trebuie să fie la Ministerul de Interne”, a declarat Victor Ponta.

Parlamentarii USL au depus la Camera Deputaților un proiect de lege privind trecerea STS în subordinea MAI. Șeful STS ar urma să fie numit de premier, iar Serviciul va fi un departament în cadrul Ministerului de Interne.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri