Vasile Blaga: „Niciodată nu i-a trecut domnului Iliescu prin cap să o trimită pe doamna Nina în PE”

Data publicării:
vasile blaga km 0-1

Înainte de a începe discursurile de campanie, democrat-liberalii şi-au făcut încălzirea cu un miniconcert de muzică populară.

Cum era de aşteptat mai toate mesajele liderilor PDL s-au centrat pe atacarea adversarilor politici.

„Niciodată nu i-a trecut domnului Iliescu prin cap, cu toate păcatele lui, să o trimită pe doamna Nina în Parlamentul European. Păi dacă ne uităm acum la conducerea tânără, la tânăra gardă a PSD, lucrează numai pe clanuri. Domnul Ponta, cel puţin cu numale e premier, doamna e în Parlamentul European, socrul mare e şeful senatorilor PSD”, a spus Vasile Blaga.

„O să-i urmăresc până în gaură de şarpe atâta timp cât fură România, cât ne fură pe toţi, cât au adus corupţia la rang de politică de stat, au adus corupţia pe masa Guvernului”, a spus, la rândul său, europarlamentarul Monica Macovei.

Candidatul PDL la alegerile prezidenţiale, Cătălin Predoiu, a avut un mesaj chiar şi pentru preşedintele Rusiei, Vladimir Putin.

„Nu mai vrem o Europă în care cineva să se joace cu creionul pe hartă, cu carioca, ieri Stalin, azi Putin. Nu suntem toţi ca Victor Ponta, domnule Putin, Republica Moldova va intra în Uniunea Europeană”, a declarat Cătălin Predoiu.

Democrat-liberalii speră că vor obţine cel puţin șapte mandate în Parlamentul European.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri