Vasile Blaga: Theodor Stolojan ar putea deschide lista PDL la europarlamentare

Data publicării:
vasile blaga la digi24

Liderul democrat-liberalilor, Vasile Blaga, a spus că încă nu a fost hotărât cine va fi cap de listă la alegerile europarlamentare din mai și că acest lucru va fi stabilit în februarie.

Avem parlamentari cu multă experiență, care și-au făcut datoria în Parlamentul European, avem și colegi mai tineri cu care organizațiile județene doresc să vină pe listă. Un punct de vedere personal, pentru când o să-l discutăm în colegiul director, eu cred că domnul Stolojan ar putea deschide lista PDL, așa cum a făcut-o și acum cinci ani de zile. E un parlamentar care și-a făcut foarte bine datoria”, a declarat Vasile Blaga.

Când dau exemple, unii s-ar putea supăra. Nu pot să nu-i evidențiez pe Monica Macovei, pe Traian Ungureanu, pe Marian-Jean Marinescu”, a adăugat președintele PDL.

El a precizat că organizațiile județene și-au desemnat candidații și că nu mai sunt aceiași candidați de la alegerile europarlamentare din 2009.

Vot împotriva referendumului

Vasile Blaga a precizat că, dacă cele două scrutine nu s-ar fi suprapus, ar fi îndemnat electoratul PDL să nu participe la referenduml de modificare a Constituției.

„O să-i încurajăm să voteze împotrivă”, a punctat el.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri