Vasile Dâncu, la Digi24: Nu sunt în prezent condiţii pentru plecarea lui Victor Ponta din fruntea Guvernului

Data publicării:
ponta sedinta guvern-1

Invitat la Digi24, Vasile Dâncu a declarat că nu există în prezent condiţii pentru plecarea lui Victor Ponta din fruntea Guvernului:

Se poate vorbi despre orice. S-au cotat personaje, mai ales unii care ies foarte des în media, fiind vocali în media pot fi expuşi acestui lucru.

Probabil s-au gândit la statura mea de independent. Un asemenea premier ar trebui să fie acceptat într-o situaţie de acest fel şi de preşedintele Iohannis, nu doar de PSD.

Nu am văzut niciun semn din partea lui Klaus Iohannis sau a celorlalţi că ar fi vorba de o demitere a lui Victor Ponta. Nu există acum condiţii pentru o plecare a lui Victor Ponta.

Sunt probleme pentru partid, de câte ori un politician iese la tv, poate din opoziţie, poate spune: nu suntem acceptaţi de americani, de Europa, de ce avem un premier de genul ăsta, ... sunt pierderi de imagine, dar acum, această situaţie este pur şi simplu virtuală, o poveste.

Nu ar câştiga nimic nici Liviu Dragnea dintr-un conflict prin care l-ar elimina pe Victor Ponta. Oamenii sunt sensibili la trădare.

Suntem în mijlocul unui spectacol în care toată lumea introduce informaţii, este un spectacol al politicii.

În politica noastră nu se întâmplă nimic, domnul preşedinte stă liniştit, nu se pronunţă asupra acestui lucru, opoziţia face moţiuni de cenzură de formă, de parcă nici nu ar fi vrut să dea jos guvernul, guvernul îşi vede de treabă”.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri