Vasile Dîncu: Prioritatea zero e construcția unui proiect de țară, a unui nou model de guvernare

Data publicării:
guv vas dincu 07 INQ Octav Ganea-1

 

Foto: InquamPhotos.com / Octav Ganea

Am prioritățile mele, de om. Am renunțat la toate activitățile mele pentru a mă dedica total acestui guvern, care are ca proiect construcția unui proiect pentru România și, dacă nu este prea mult — îmi cer scuze pentru cum sună—, a unui model de guvernare. Aceasta este prioritatea zero, cu obiectivul meu operațional de a schița o nouă viziune despre stat și a trasa liniile pentru un stat mai eficient, mai ieftin și mai inteligent”, a subliniat Vasile Dîncu.

El a adăugat că dorește ca în România să apară măcar „mugurii încrederii”.

Știu că într-un an nu se poate schimba România, dar cred că orice trebuie să aibă un început. Vreau să aducem mugurii încrederii în România, să arătăm că se poate face mai mult și mai bine, fără gălăgie zilnică, cu modestie și competență”, a spus vicepremierul.

Vasile Dîncu a mai spus că, printre altele, în 2016 vor fi finanțate cel puțin 482 de săli de sport, complexuri sportive, așezăminte culturale, bazine de înot, lucrări de primă urgență, patinoare artificiale, centre sociale, cămine de bătrâni, reparații și consolidări monumente istorice, piețe agro-alimentare etc, dintre care aproximativ 300 au termen de finalizare în acest an.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri