O. Vasilescu, replică pentru L. Orban: Ce aș fi putut eu să îl consiliez pe șeful unui guvern de maneliști care taie pensii și salarii?

Data actualizării: Data publicării:
viorica dancila olguta vasilescu doina pana nunta zetea - fb doina pana

Olguţa Vasilescu îi răspunde lui Ludovic Orban, care în şedinţa de Guvern a anunţat că a demis-o din funcţia de consilier al premierului.

Ea spune, într-un mesaj pe Facebook că mandatul ei a încetat odată cu cel al lui Dăncilă.

"Ce bucurii mărunte au frustraţii de la PNL... Ludovic cel mic anunță că m-a demis din funcția de consilier onorific al premierului, funcție neremunerată, oricum... Păi, eu nu eram consilier la ține, ca să mă demiți tu de pe undeva!

Eu am fost consilierul Vioricăi Dăncilă și mandatul mi-a încetat odată cu al ei. Ce aș fi putut eu să îl consiliez pe șeful unui guvern de maneliști care taie pensii și salarii, când eu știu doar să le cresc? Pe infrastructură, la fel, ce aș putea să consiliez un premier care, când a fost ministru la Transporturi, a construit km de hărții și niciun cm de autostrada?Ăștia nu au ce face și demit oameni care nu sunt în guvernul lor, doar ca să se dea importanți!

Ludovic, după două săptămâni te-ai prins că nu vin la serviciu? Crezi că sunt ca tine să dau consultații telefonice?", a transmis Olguţa Vasilescu.

Redactare G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri