Versurile unui deputat PSD: ”Nu a contat nimic, nici plan de guvernare, nici zilele şi nopţile de muncă şi sudoare!”

Data publicării:
deputat psd

Deputatul PSD Carmen Holban, aleasă pe listele din judeţul Dâmboviţa, a postat pe Facebook o poezie inspirată din protestele de stradă. ”Am mers la vot şi eu, la fel a mers şi mama (…) De ce am mers la vot? Ca azi să ardă ţara?”.

deputat psd

Parlamentarul deplânge munca depusă de PSD , spunând: ”Nu a contat nimic, nici plan de guvernare, nici zilele şi nopţile de muncă şi sudoare!”. Unii dintre prietenii virtuali au felicitat-o, în timp ce alţii i-au spus că demersul său este ”penibil” şi că ”PSD se ocupă de faptul că lumea e împotriva PSD, nu înţelege că lumea s-a trezit împotriva practicilor grosolane indiferent de cine sunt puse ele în practică”.

Deputatul Carmen Georgeta Holban, fost viceprimar al municipiului Târgovişte, aleasă parlamentar pe listele PSD Dâmboviţa, are o postare pe Facebook în care îşi exprimă în versuri sentimentele faţă de protestele de stradă împotriva PSD.

”De ce să mai votăm,

de ce să mai muncim,
de ce să mai promitem,
de ce să mai iubim
când ura creşte-n noi,
când bâtele sunt gata
ca noi, românii dragi,
să ne săpăm doar groapa?

Am mers la vot şi eu,
la fel a mers şi mama
şi fiica mea, prieteni
şi vărul meu şi vara;
De ce am mers la vot?
Ca azi să ardă ţara?

Nu a contat nimic,
nici plan de guvernare,
nici zilele şi nopţile de muncă şi sudoare!
Uităm acum uşor, uităm acum în grabă
c-avem cu toţi o ţară, că ea ne este dragă!
Dorim, în schimb, durere şi feţe întristate,
dar, Doamne, te rog astăzi, te rog nu sta deoparte!
Eu cred în România şi cred în libertate!”

Internauţii au reacţionat la poezia postată de către deputat; unii au felicitat-o, exprimându-şi respectul,. în timp ce alţii au catalogat demersul drept unul ”penibil”.

”Imi doresc din suflet ca tot mai mulţi să citească şi să înţeleagă profunzimea acestor versuri” i-a scris o prietenă virtuală.

O altă utilizatoare a reţelei de socializare o critică pe Carmen Holban, explicându-i acesteia că nu a înţeles de ce au ieşit, de fapt, oamenii în stradă.

”Nu există o Românie divizată, asta doar în capul vostru! Există doar o Românie de oameni care muncesc, de oameni normali, de intelectuali, de oameni creativi, de oameni care plătesc impozite, de oameni care nu fură cu detaşare, de oameni care nu sunt meschini. Foarte grav că voi nu înţelegeţi că oamenii îşi cer drepturile şi cer să fie respectaţi şi cer să trăiască într-o ţară normală! PSD se ocupă de faptul că lumea e împotriva PSD, nu înţelege că lumea s-a trezit împotriva practicilor grosolane indiferent de cine sunt puse ele în practică!!! RUSINE&PENIBIL! Daca nu aveţi ceva INTELIGENT de spus, măcar încercati să vă abţineti să nu ne mai sfidaţi. Fata dumneavoastră are bani de studii în străinătate! Alţi părinţi nu îşi permit asta!”, îi scrie femeia deputatei de Dâmboviţa.

Carmen Georgeta Holban a deţinut funcţia de viceprimar al municipiului Târgovişrte şi este femeie de afaceri.

Potrivit declaraţiei sale de avere, Carmen Holban are, în anul 2016, venituri şi dividente de la un lanţ de farmacii din judeţul Dâmboviţa.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri