Viața după PSD. Ce face Viorica Dăncilă, de când nu mai are job

Data actualizării: Data publicării:
Viorica Dăncilă la Carrefour Ploiești
Foto: Facebook/ph-online.ro

Fostul premier și președinte PSD, Viorica Dăncilă, a fost surprinsă în ziua de 1 decembrie în timp ce își făcea cumpărăturile la un supermarket Carrefour din Ploiești Shopping City. Imaginea a fost făcută publică de un ploieștean, care a postat fotografia pe Facebook, informează Prahova Online.

Cel mai probabil, conform publicației locale, fostul premier a venit să-și viziteze tatăl, de Sărbători, care locuiește într-un cartier din Ploiești.

Fotografia postată pe rețeaua de socializare a strâns zeci de reacții, iar printre comentarii s-au regăsit și aprecieri de genul „Până la urmă e și ea un om ca toți oamenii”, sau „Oare Iohannis își face cumpărăturile singur?”.

Viorica Dăncilă a acceptat, de asemenea, să se pozeze cu diverse persoane aflate întâmplător în magazin și care au vrut să se fotografieze cu ea.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Viorica Dăncilă a demisionat, în urmă cu o săptămână, de la șefia PSD, după o ședință CEx care a durat mai bine de șase ore, în urma pierderii alegerilor prezidențiale în fața lui Klaus Iohannis.

Editor web: M.L.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri