Vicepremierul Paul Stănescu anunță restructurarea SPP

Data publicării:
180125_PAUL_STANESCU_002_INQUAM_Photos_Octav_Ganea
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Vicepremierul Paul Stănescu a declarat, la Antena 3, că Serviciul de Protecţie şi Pază (SPP) va fi restructurat, informează News.ro.

180125_PAUL_STANESCU_002_INQUAM_Photos_Octav_Ganea
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

„Avem în plan lucrul ăsta, să restructurăm acest serviciu”, a confirmat Paul Stănescu.

El a reluat apoi declarații și acuzații pe care i le-a mai adus cu ceva timp în urmă șefului SPP: „A venit la mine un foarte bun prieten, eram la minister, în jurul orei 19.00. Sigur că am rămas surprins să-mi spună că într-adevăr e trimis de domnul Pahonţu, că îmi asigură protecţie, că Liviu Dragnea va dispărea cel mai târziu în martie, va fi executat şi că e posibil ca eu împreună cu un grup de colegi să preluăm şi partidul. Bine, Pahonţu s-a gândit că sunt şi prost probabil ca să preiau partidul, adică chiar m-a jignit spunând acest lucru, dar lucrurile au evoluat, nu s-au oprit aici. Pentru că eu nu am votat în CEx nominalizarea lui Mihai Tudose premier şi am fost unul care am fost vehement şi împotriva premierului Mihai Tudose şi la CEx în care el şi-a dat demisia şi în ianuarie pe 17 DNA a făcut cerere de redeschidere a unui dosar, iar pe 18 a fost trimisă citaţia, deci a fost grabă mare”, a povestit Paul Stănescu.

Liderul PSD acuzase, atunci când a decis schimbarea fostului premier Mihai Tudose, că acesta era manevrat de șeful SPP. Ca urmare, în momentul învestirii guvernului condus de Viorica Dăncilă, miniștrii au decis să renunțe la serviciile SPP.

Citiți și: 

Parchetul General dezminte că are o anchetă în curs cu privire la acuzaţiile lui Dragnea la adresa şefului SPP

Decizie fără precedent a Guvernului. Premierul și miniștrii renunță la SPP

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri