Vicepreședinte PSD al Camerei Deputaților, după rezultatul alegerilor: Trebuie să schimbăm lucrurile acum. Știm ce avem de făcut

Data actualizării: Data publicării:
carmen mihalcescu moldovan fb
Foto: Carmen Mihalcescu Moldovan / Facebook

Social-democrata Carmen Mihăcescu Moldovan, vicepreședinte al Camerei Deputaților, cere schimbare în PSD, după alegerile prezidențiale la care candidata partidului, Viorica Dăncilă, a obținut 34,12% din voturi. Modernizarea este necesară pentu a câștiga următoarele alegeri, a scris ea, într-un mesaj postat pe pagina de Facebook.

„Nu mai avem timp de pierdut. Trebuie să schimbăm lucrurile acum. E nevoie de o schimbare profundă pentru a ne reconstrui legitimitatea, a cuceri noi publicuri și de a ne redobândi potențialul de alianță cu alte partide. E nevoie de o schimbare pentru a câștiga următoarele alegeri, de fapt”, a scris Mihălcescu.

Pentru asta trebuie să ne asumăm urgent intrarea într-un proces de modernizare și profesionalizare politică alături de partidele socialiste și social-democrate europene. Știm ce avem de făcut”, a continuat ea.

„Să nu fim pesimiști. Dacă avem luciditatea și puterea de a recunoaște că am greșit, vom ști să găsim calea de a merge mai departe”, a mai scris Mihălcescu.

Deputata este cea mai recentă dintr-un șir de voci care cer schimbare în PSD, după înfrângerea suferită de șefa partidului, Viorica Dăncilă, la alegerile prezidențiale, care a obținut doar 34,12% din voturi, cel mai mic scor al PSD din ultimii 30 de ani.

Editare web: M. B. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri