Victor Ponta: "2015, început de normalitate"

Data publicării:
Victor Ponta d m na cu Klaus Iohannis la depunerea jur m ntului n Parlament-Mediafax Foto-Alexandru Hojda-1

Victor Ponta şi-a schimbat coverul paginii de Facebook postând acest mesaj.

 

Ieri, Victor Ponta şi-a început discursul la ceremonia de predare-primire a funcţiei de şef al SMG amintindu-şi de preşedintele Băsescu şi de faptul că atmosfera a fost "rece" când a participat cu acesta la bilanţul MapN. El a remarcat că acum, în prezenţa lui Iohannis, lucrurile sunt "mult mai călduroase".

"Ultima dată când ne-am văzut aici cu reprezentanţii tuturor armelor era o atmosferă mult mai rece din toate punctele de vedere. Mă bucur că, azi, lucrurile sunt mult mai călduroase", a spus Ponta, prezent alături de preşedintele Klaus Iohannis la sediul Ministerului Apărării, pentru ceremonia de predare-primire a funcţiei de şef al Statului Major General (SMG).

Bani pentru armată, primul pact politic propus de președinte

Tot ieri, premierul a afirmat că vrea întâlniri săptămânale cu preşedintele Iohannis, deoarece sunt utile pentru ţară.

"Eu intenţionez - cred că şi preşedintele, dar nu pot vorbi în numele lui - să avem acea întrunire săptămânală între prim-ministru şi preşedinte, pentru că este extrem de utilă. Primele întâlniri pe care le-am avut au fost foarte utile, am discutat ce avem de făcut, ce propunem. Inclusiv atunci când nu suntem neapărat de acord pe ceva, dar faptul că discutăm înainte este un lucru extrem de util. Faptul că la o oră după, cum făceam cu Băsescu, nu îl văd la televizor pe Iohannis spunând exact invers ce îmi zisese în discuţia dintre noi doi e un alt lucru normal, bun şi util şi toată ţara are de beneficiat din faptul că nu mai e un preşedinte care toată ziua iese şi se ceartă, ci dimpotrivă, vrea să discute", a spus Ponta la un post de televiziune.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri