Victor Ponta a explicat „episodul MTO” din 2014

Data publicării:
victor-ponta-mto

(Poza - n.r.) a fost foarte bună, pentru că mă enervasem pe Ioana Petrescu. Eram super nervos, pentru că i-am zis înainte să mergem: fata mea, mergem la cel mai mare bandit din istoria României. Orice va spune, nu răspunzi, că nu-ţi vrea binele. Şi a început Băsescu: a, dumneavoastră, cu studii la Harvard. Am zis: clar, acum o face”, a spus Victor Ponta, la un post de televiziune, potrivit News.ro.

Fostul premier a spus că Ioana Petrescu era „foarte bună, foarte deşteaptă, dar nu era de Dâmboviţa”, astfel încât a intrat în capcana lui Traian Băsescu şi a devenit „victimă colaterală totală”.

Întrebat despre privirea sa în imaginile surprinse pe înregistrarea dată publicităţii de Traian Băsescu în iulie 2014, din timpul consultărilor pe tema reducerii CAS, Victor Ponta a spus că a fost provocată de Ioana Petrescu, despre care îşi zicea că trebuie să „tacă din gură” pentru că Băsescu „nu-i vrea binele”.

„Eu ştiam (cum face Traian Băsescu n.r.), pentru că o păţisem înainte”, a mai precizat Ponta.

Fostul premier a comentat şi episodul „Fă Doina”, din timpul inundanţiilor din 2014, afirmând din nou că nu a spus cuvântul „Fă” către ministrul Doina Pană, însă a glumit că acum, când nu e presa prezentă, o salută pe aceasta cu „Fă doamnă Doina”.

Victor Ponta a vorbit şi despre postările sale de pe Facebook, afirmând că „îi place la nebunie” platforma de socializare şi regretă că nu a descoperit-o mai devreme.

„Cu Facebook m-au dat jos, acum mă ridic la loc”, a spus fostul candidat la alegerile prezidenţiale, adăugând că acum este uşor să le dea altora „lecţii” de pe internet.

„Când eram cu funcţii, cu şefime, nu prea aveam voie şi nu trebuia să spun tot ce gândesc. Acum pot, că ce sunt eu, deputat de Gorj? M-or alege oamenii din nou”, a mai spus Ponta.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri