Victor Ponta a plecat de la Comitetul Executiv al PSD pentru a se întâlni cu preşedintele Consiliului European

Data publicării:
ponta si tusk

A fost o placere sa il intampin pe Presedintele Consiliului European - Donald Tusk , in timpul escalei pe care a facut-o...

Posted by Victor Ponta on Wednesday, July 22, 2015

A fost o plăcere să îl întâmpin pe preşedintele Consiliului European - Donald Tusk, în timpul escalei pe care a făcut-o la Otopeni (venind din vizită oficială de la Baku)! Un prieten şi un adevărat lider european!”, a postat Victor Ponta, pe Facebook, alături de o poză cu Donald Tusk.

Premierul a plecat miercuri de la şedinţa Comitetului Executiv al PSD, înainte de a vota pentru şefia interimară a partidului, disputată de Liviu Dragnea şi Rovana Plumb. El a motivat că are o întâlnire, fără a da alte detalii, dar a precizat că se va întoarce pentru a-şi exprima opţiunea de vot, ceea ce nu s-a întâmplat.

Întrebat cum comentează faptul că Victor Ponta nu a votat, Liviu Dragnea a spus că premierul a ales în cele din urmă o „soluţie rabinică”.

Comitetul Executiv Naţional al PSD l-a ales, miercuri, pe Liviu Dragnea în funcţia de preşedinte interimar.

Liviu Dragnea a fost condamnat, în primă instanţă, la un an de închisoare cu suspendare, în dosarul Fraudă la Referendumul din 2012. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri