Victor Ponta: „Am fost la Baku cu vicepremierul Gabriel Oprea. Era şi un consilier prezidențial”

Data publicării:
ponta si putin la baku - digi24

În plus, şeful Executivului spune că la Baku a fost însoţit de vicepremierul Gabriel Oprea, dar şi de un consilier prezidenţial, pe care nu l-a numit.

Pe 12 iunie, Victor Ponta a participat la deschiderea Jocurilor Europene de la Baku şi a stat în tribună la mică distanţă de preşedintele Rusiei, Vladimir Putin. Aceasta, în condițiile în care cei mai mulți lideri europeni au boicotat ceremonia de deschidere a Jocurilor Europene.

Preşedintele Klaus Iohannis declara, atunci, că a aflat din presă despre deplasarea premierului în Azerbaidjan.

Am fost la Baku cu vicepremierul Gabriel Oprea. Era şi consilierul prezidențial, apropo de minciuni: domne, noi, când am auzit de Baku, că acolo sunt dictatori... După care m-am dus în Turcia şi am hotărât să mă operez. Precizez foarte clar că nu decontez niciun leu din banii CNAS”, a spus Victor Ponta.

Nu poţi pleca pe şest, cand ai ofiţerul SPP cu tine. A fost doar unul, un aghiotant. Chestiunea cu Baku era demult. Întâi am întrebat dacă merge preşedintele, ne-a comunicat că nu și atunci am comunicat oficial că merg, prin MAE. Credeţi că m-am trezit într-un avion de Baku?”, a adăugat el.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri