Victor Ponta: Am lăsat pentru viitorul ‪guvern‬ vistieria plină, cu salariile și pensiile plătite, nu ca atunci când am preluat noi guvernarea

Data actualizării: Data publicării:
ponta guvern-1

 

Le mulțumesc miniștrilor, secretarilor de stat și tuturor celor care au muncit alături de mine în acești 4 ani! Cred că...

Posted by Victor Ponta on Wednesday, November 4, 2015

Actualizare 17.15.Le mulțumesc miniștrilor, secretarilor de stat și tuturor celor care au muncit alături de mine în acești 4 ani! Cred că am făcut lucruri bune împreună – e suficient să ne uităm cum arăta România‬ la începutul anului 2012 și cum arată acum.

Avem o țară care a făcut progrese extraordinare din punct de vedere economic și social și am lăsat pentru viitorul guvern‬ vistieria plină, cu salariile și pensiile plătite, nu ca atunci când am preluat noi guvernarea. Sper în continuare ca toate forțele politice să găsească rapid o soluție stabilă pentru România!”, a scris Victor Ponta pe Facebook.


„Și adeversarii politici, și analiștii vorbesc despre o țară care din punct de vedere economic și social a făcut progrese extraordinare”, a spus Victor Ponta la începutul ultimei ședințe de guvern. „Cu atât mai mult nu vrem ca aceste lucruri extraordinare pe care le-am făcut și pe care le simte fiecare român să le stricăm prin tensiuni sociale și turbulențe care puteau să strice tot. (...) Trebuie să guvernăm pentru oameni și când e cazul să lăsăm pe alții mai buni, dacă va fi cazul. Îmi doresc ca viitorul guvern să fie și mai bun ca cel din ultimii patru ani, are o situație mai bună, are visteria plină, are plătite salarii, pensii, tot ce trebuie făcut, nu cum am primit noi, când am preluat guvernarea, dar dacă avem perioadă lungă de instabilitate, se strică tot”, a spus Victor Ponta.

El a afirmat că își dorește ca forțele politice să găsească rapid o soluție stabilă până la alegerile din decembrie 2016.

Victor Ponta a mai anunțat că ultimul act pe care îl va semna în calitate de premier va fi hotărârea prin care sănătatea și educația „primesc ce trebuia să primească demult”. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri