Victor Ponta: Antonescu a fost „intoxicat şi manipulat” de „oameni şantajabili care vor ajunge tot la Traian Băsescu”

Data publicării:
crin ponta steag digi24

Nu ştiu dacă e definitivă” retragerea lui Crin Antonescu, a declarat duminică seară Victor Ponta, care consideră că liderul liberal a fost „lucrat, intoxicat şi manipulat de nişte oameni care sunt şantajaţi”, iar Traian Băsescu este implicat în acest proces.

Nimic nu este definitiv în politică, a spus preşedintele PSD duminică seară într-o intervenţie la postul de televiziune România TV, implicit nici retragerea lui Crin Antonescu nu ar putea fi definitivă.

Victor Ponta crede că aceasta ar fi fost rezultatul unor manevre orchestrate de „cei pe care i-a crezut apropiaţi”: „Mă uit la faptul că i s-a pregătit acest lucru. Şi nu de către noi, cei pe care era supărat în ultima perioadă, ci exact de cei pe care i-a crezut apropiaţi. A fost o chestiune lucrată şi era evident că, la un moment, ori se retrage, ori va fi retras pentru a face loc unei scheme la care se lucra demult şi s-a dat ordin pe unitate la toţi comentatorii să o sprijine.

Întrebat dacă preşedintele Traian Băsescu este implicat, Ponta a răspuns: „Categoric da. În continuare cred că Antonescu a fost doar intoxicat si manipulat. (...) Anul trecut, i-am văzut sfătuitorii, i-am spus de zeci de ori că aceşti oameni sunt mercenari, că l-au distrus şi pe Mircea Geoană şi pe alţii, şi sunt oameni şantajabili care vor ajunge tot la Traian Băsescu.

Victor Ponta şi-a exprimat de asemenea neîncrederea în parcursul primarului de Sibiu către Palatul Cotroceni: „N-aş paria până la urmă că dl Iohannis va rămâne candidat” al liberalilor la alegerile prezidenţiale, a spus liderul social-democrat.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri