Victor Ponta anunță că se înscrie în alt partid

Data publicării:
ponta profil fb
Foto: Facebook

Victor Ponta anunță pe Facebook că activează ca independent și că se va înscrie în alt partid, din septembrie. Fostul premier a răspuns unui comentariu în care era întrebat dacă are de gând să-și facă un nou partid și a spus că din septembrie va face politică într-un partid nou, „sub nicio formă în vreunul din cele aflate acum în Parlament”.

Nu am fost niciodată în alt partid cu excepția PSD/după 15 ani de activitate am fost exclus pentru că l-am apărat pe Sorin Grindeanu(care era în PSD din 1996) împotriva lui Liviu Dragnea(care a venit de la PD)!!! Acum sunt independent dar cu siguranță din septembrie voi face politică într-un partid nou(sub nicio formă în vreunul din cele aflate acum în Parlament)!”, a răspuns Victor Ponta unui comentariu în care era întrebat „când își va face un nou partid pentru a atrage oameni de valoare”.

partid ponta
Foto: captură Facebook

Fostul premier nu a oferit detalii partid în care s-ar putea înscrie, însă o variantă ar fi Pro România, înfiinţat recent de fostul copreşedinte ALDE Daniel Constantin cu  sprijinul lui Victor Ponta.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri