Victor Ponta: Ar trebui să autentificăm legi la notariatul Ioanei Băsescu, să nu le mai blocheze preşedintele

Data publicării:
ponta seamana cu iliescu

 

Pregătim şi sesiunea parlamentară în care revotăm toate legile bune pentru România pe care, din păcate, preşedintele le blochează. Mă gândeam, ca să fim siguri că ne promulgă legile, să le autentificăm la notariatul Ioanei Băsescu, ca să nu le mai blocheze. Dar, dacă nu avem această posibilitate, le revotaţi în Parlament şi important e să intre în vigoare, pentru că e vorba de legi importante”, a spus Victor Ponta.

El a dat exemplul Legii privind achiziţia de terenuri, al Legii privind energia regenerabilă şi al Legii privind parteneriatul public-privat.

„Legea cu condiţiile pentru cumpărarea de terenuri cred că e o lege extrem de importantă şi un lucru foarte important pe care toţi românii îl aşteaptă; Legea cu energia, pentru ca preţul la energie să nu crească; Legea parteriatelor publice-private, pentru că după Comarnic-Braşov - pe care sper să-l semnăm în aprilie - vreau să continuăm proiectul şi cu Piteşţi-Craiova şi podul peste Dunăre de la Brăila-Galaţi şi celelate proiecte pe care le avem şi pentru care avem nevoie de lege”, a mai spus Victor Ponta, potrivit Mediafax.

El a adăugat că PSD trebuie să guverneze bine şi a ironizat exprimarea şefului statului potrivit căreia „ţara e pe marginea prăpastiei”.

„Trebuie să guvernăm bine. Ţara e pe marginea prăpastiei când ne uităm la domnul preşedinte în jos. AMR funcţionează, timpul trece pentru unii. Noi trebuie să ne facem treaba şi să ne pregătim pentru confruntările politice care urmează”, a spus Ponta.



Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri