Victor Ponta: Asigur jurnaliştii Antena 3 şi Antena 1 că fac tot ce-mi stă în putinţă ca să-şi poată desfăşura activitatea

Data publicării:
victor ponta plin de entuziasm

"Am luat act de decizia Curţii de Apel Bucureşti. Nu comentez sentinţe în cauze penale dar vreau să asigur pe toată lumea că, atât timp cât voi fi lider politic şi cetăţean al României, sunt obligat să fac tot ce stă în puterile mele pt că jurnaliştii Antena 3 / Antena 1 şi toţi jurnaliştii din ţară noastră, indiferent de politică lor editorială, să-şi poată desfăşura activitatea conform dreptului constituţional la liberă exprimare şi independenţa presei.

Sunt convins că, dincolo de momentele dramatice prin care trec familiile celor condamnaţi, o ţară liberă poate există doar dacă există şi o presă liberă. Alături de milioane de alţi români doresc şi cred că mulţi ani de acum înainte "Antena 3 va fi aici"!

La capătul a aproape şase ani de judecată, ziua de vineri, 8 august, a marcat punctul final în procesul ce a vizat privatizarea frauduloasă a Institutului de Cercetări Alimentare. Este momentul în care Dan Voiculescu a aflat sentinţa în dosarul în care este acuzat de trafic de influenţă şi spălare de bani în formă continuată. Procurorii au cerut şi obţinut o pedeapsă de 10 ani de închisoare pentru omul de afaceri.

Toate proprietăţile cumpărate de la stat, domeniul ICA, sunt confiscate, adică cele 3,6 hectare de teren şi clădirile totalizând 10 mii de metri pătraţi. Inclusiv sediile posturilor de televiziune Antena 1 şi Antena 3 vor fi confiscate, dar şi vila omului de afaceri, de pe şoseaua Kiseleff. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri