Victor Ponta către Liviu Dragnea, după experienţa din Beiu: Eu nu mă mai urc în barcă cu tine!

Data publicării:
ponta dragnea FB

Foto: Facebook

„Eu nu mă mai urc în barcă cu tine. Dacă vrei, regularizăm Prutul, dar atât!”, a spus Victor Ponta.

Liviu Dragnea i-a replicat: „Cu mine în barcă este bine, cu altcineva nu e bine”.

Jurnaliştii care au surprins discuţia i-au întrebat dacă acel „altcineva” cu care nu este bine în barcă este ministrul Doina Pană, dar Victor Ponta a râs şi a spus: „Nu fiţi răi, că trebuie să îi explic lui Iurie cum e cu...”.

Apoi, Victor Ponta s-a întors către premierul moldovean, Iurie Leancă, şi i-a spus: „În România, nu e bine să te urci în bărci sau în vapoare, dar vapoare nu mai avem, iar bărcile le ia presa şi te critică”.

În urmă cu o săptămână, premierul Victor Ponta, vicepremierul Liviu Dragnea şi ministrul delegat pentru Ape, Doina Pană, au mers în localitatea Beiu, judeţul Teleorman, unde au vizitat mai multe zone inundate şi au discutat cu oamenii, potrivit Mediafax.

Premierul a fost criticat atunci pentru faptul că a acceptat să meargă cu o barcă penumatică trasă, prin apa de mică adâncime, de şase lucrători ISU, iar presa a relatat că premierul i s-ar fi adresat ministrului Pană, în barcă, cu formula „fă, Doina”. Victor Ponta a negat însă că a folosit acest termen, iar Doina Pană a spus că acest cuvânt „nu există” în vocabularul premierului.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri