Victor Ponta compară discursul lui Liviu Dragnea cu cel al lui Vadim Tudor în anii 2000

Data actualizării: Data publicării:
ponta digi24

Președintele Pro România, Victor Ponta, a vorbit la Digi24 despre mitingul PSD de la Craiova.

El spune că nu are nostalgii pentru perioada în care era în PSD și aveau loc astfel de adunări cu zeci de mii de oameni.

Ponta a amintit de lansarea candidaturii sale la prezidențiale în 2014, pe Arena Națională.

Lansarea pe stadion mi-a făcut rău, s-au făcut comparații cu Coreea de Nord. Duminică avem lansare de candidați, va fi cu totul altfel. Lucrurile s-au schimbat. Acest gen de folosire a maselor și discursul lui Dragnea – este discursul lui Vadim Tudor, anii 2000”, a spus Victor Ponta la 24/7.

Eu și Mircea Geoană am încercat să ridicăm acest electorat. Noi toți știm că ce spune dl Dragnea e o minciună, nu se pot dubla pensiile, în condițiile în care nu ai acum bani de pensii și te împrumuți, e o manipulare foarte jos”, a spus el, întrebat dacă discursul antieuropean al lui Dragnea e convingător pentru alegătorii PSD.

Victor Ponta a comentat și momentul de final al discursului lui Liviu Dragnea, când le-a cerut Olguței Vasilescu și lui Claudiu Manda să le fie nași, lăsând să se înțeleagă că se va căsători cu iubita sa, Irina Tănase, „dacă o să-l lase ăștia în pace” - adică dacă nu va fi condamnat la închisoare în dosarul angajărilor fictive din Teleorman. 

„Mi s-a părut sinistru să faci o chestie electorală din asta”, a spus Victor Ponta. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri