Victor Ponta: Crin Antonescu este candidatul USL la alegerile prezidențiale 

Data publicării:
pontt

În ceea ce priveşte protocolul de colaborare, în speranţa noastră uşor naivă de a mai opri discuţiile din media, precizăm că în baza hotărârii Congreselor, candidatul nostru la prezidenţiale este Crin Antonescu”, a spus Victor Ponta, potrivit Mediafax.  

Președintele PNL Crin Antonescu a anunțat că USL a decis azi ca alegerile prezidențiale să fie organizate cu 45 de zile înainte de expirarea mandatului actualului preşedinte, respectiv la începutul lunii noiembrie. Liderii Uniunii au spus că rămâne de decis data exactă dintre zilele de 2 sau 9 noiembrie.

Crin Antonescu, a declarat, luni, că protocolul de funcţionare a USL se actualizează în sensul includerii a trei modificări, una dintre acestea privind stipularea candidaturii sale la Preşedinţia României din partea USL.

„Se modifică nişte articole, e foarte simplu, în această privinţă două articole - unul care spune "candidatul la Preşedinţie va fi cutare şi cutare" şi care se modifică în conformitate cu deciziile a trei Congrese care sunt ulterioare încheierii protocolului: "Candidatul la prezidenţiale al USL este domnul cutare"; şi articolul care spune "candidatul pentru premier..." care iarăşi este caduc se modifică, spunând "premierul Guvernului Românei susţinut de USL este domul cutare". Ştiţi aceste nume", a spus C. Antonescu.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri