Victor Ponta: Dacă există acord politic, putem merge şi pe angajarea răspunderii pe regionalizare

Data publicării:
ponta guvern gov-6.ro

Dacă există la un moment dat un acord, nu doar al USL, ci al forţelor politice, poate fi avută în vedere această procedură rapidă. Aici nu vorbesc de PDL, că ei nu sunt de acord nici între ei - nici nu ştiu cu cine să vorbesc, cu domnul Blaga, cu doamna Udrea, cu cine să vorbesc? - dar vorbesc de ceilalţi. Dacă va exista un acord, mergem şi pe procedură rapidă. Dacă nu, mergem pe procedura parlamentară care presupune mai mult timp, dar în final va avea tot un vot”, a spus Victor Ponta, citat de Mediafax.

Prim-ministrul a arătat că noul exerciţiu financiar al UE 2014-2020 nu începe efectiv de la 1 ianuarie 2014.

„Nu începe la 1 ianuarie efectiv noul exerciţiu financiar. De la 1 ianuarie încep să se construiască proiecte. Probabil undeva în toamna lui 2014 se depun primele proiecte pe noul exerciţiu (...) Dacă ai regiunile mai repede, cu atât mai repede poţi să depui proiecte”, a mai spus premierul.

Campania RAPORT DE ŢARĂ Digi24

Timp de 21 de săptămâni, campania RAPORT DE ŢARĂ face radiografia României reale, în aşteptarea regionalizării. În fiecare zi, la orele 9, 13 şi 19, reporterii Digi24 transmit în direct din două judeţe ale ţării, cu atuurile şi punctele lor slabe. Susţine-ţi judeţul în campanie! Indiferent de unde ai fi, intră pe raportdeţară.digi24.ro şi votează judeţul preferat.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri