Victor Ponta, despre perchezițiile de la Primăria sectorului 5: Doamna Gorghiu și-a pierdut principalul aliat

Data publicării:
VICTOR PONTA-Mediafax

Nu cunosc și nu pot să comentez cauze penale. Strict politic, cred că doamna Gorghiu și-a pierdut principalul aliat, pe domnul Vanghelie, și acum trebuie să își caute altul”, a spus Victor Ponta, întrebat de jurnaliști despre perchezițiile de la domiciliul lui Marian Vanghelie și de la Primăria Sectorului 5.

În replică, reprezentanţii PNL spun că negociază cu fiecare ales în parte, iar problemele lui Marian Vanghelie nu-i afectează.

Citiți și Marian Vanghelie, la Digi24: Nu am niciun cont. Cum ar spune patriarhul Daniel, am doar lucruri lumeşti

La finalul lunii februarie, liberalii și-au lansat programul de guvernare și au invitat la discuții toate partidele parlamentare care ar putea da un vot pentru demiterea Guvernului Ponta la discuţii.

În acest context, zilele trecute, la patru luni de la excluderea din PSD, Mircea Geoană şi Marian Vanghelie au făcut oficial pasul pentru înființarea propriului partid. Grupul de iniţiativă lansat de cei doi a depus deja documentele la Tribunal pentru înregistrarea Partidului Social Românesc. Noua formaţiune va fi condusă de senatorul Mircea Geoană.

Potrivit documentelor depuse, noul partid este de stânga şi va avea o doctrină social-democrată. Electoratul vizat e format din salariaţi, tineri şi pensionari. În urmă cu o lună, Mircea Geoană şi Marian Vanghelie lansau platforma România Noastră, susţinută de 17 parlamentari.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri