Sari la conținut

Victor Ponta, despre relaţia cu Dan Diaconescu: "E perfectă, că nu vorbim"

În funcţie de rezultatul negocierilor putem să semnăm sau nu protocol de colaborare. În aceste zile evaluăm situaţia din teritoriu, acolo unde - strict politic - trebuie să îl felicit pe Blaga, care, cu 12% cât a luat, a devenit şef peste toate judeţele din România manipulându-i pe cei de la PNL: dincolo de politică, dacă vorbim de faptul că românii au votat în 2012 practic în toată ţara să nu mai fie PDL la guvernare şi în 2014 după înţelegerea Blaga - Iohannis se trezesc cu PDL la guvernare în teritoriu... nu prea e corect. Dar asta e politica”, a declarat Victor Ponta.

Întrebat care ar fi rezultatul negocierilor PPDD, dacă ar cere două ministere, Victor Ponta a răspuns: „Acum, dacă îi dăm lui Dan Diaconescu tot ce îşi doreşte el... El o să fie preşedintele României, nu? A anunţat asta... a fost şi deputat de Gorj. Lăsaţi-l să fie şi preşedinte”.

Totodată întrebat cum se înţelege cu Dan Diaconescu liderul PSD a răspuns: „Perfect, că nu vorbim. Eu am discutat cu conducerea partidului, doamna Man, secretarul general şi, în rest discutăm din punct de vedere al majorităţii politice la nivel local şi la nivel parlamentar şi guvernamental”.