Victor Ponta dezminte pe Facebook: NU s-a întâlnit cu Regele Mihai I la Săvârşin

Data publicării:
ponta-10

Victor Ponta nu s-a întâlnit cu Regele Mihai I la Săvârşin, se dezminte vineri noapte pe contul de Facebook al premierului. O postare în care se afirma că şeful executivului a cinat alături de Regele Mihai I vineri seară la Săvârşin şi ilustrată ca atare a fost ştearsă şi înlocuită cu alta, în care se spune că oficialul a luat masa cu familia regală, dar nu şi cu fostul suveran.

Premierul Victor Ponta a luat masa cu Majestatea Sa Regele Mihai I în cea de-a treia zi de Crăciun la palatul de la Săvârşin”, se arăta în postarea înlăturată, ilustrată cu o fotografie mai veche, realizată la Palatul Elisabeta din Bucureşti.

De fapt, Regele Mihai a părăsit România vineri dimineaţă, fiind aşteptat în Elveţia.

În noul mesaj de pe Facebook, se precizează că „fotografia postată anterior nu s-a realizat cu această ocazie, ci cu ocazia prânzului oficial dat cu ocazia aniversării Regelui Mihai, fiind postată din greşeală de echipa online”. Fotografia a fost preluată de agenţii de ştiri, site-uri şi televiziuni, ea fiind realizată de fapt la Palatul Elisabeta, şi nu la Săvârşin.

La masa de astăzi”, se mai arată în postarea de pe contul premierului, „MS Regele Mihai nu a participat, Casa Regală fiind reprezentată de către Principesa Margareta şi principele Radu”.

 

Mesajul original, preluat de Mediafax, alte agenţii, ziare, site-uri, televiziuni:

Premierul Victor Ponta a luat masa cu Majestatea Sa Regele Mihai I în cea de-a treia zi de Crăciun la palatul de la Săvârşin, reşedinţa regală unde familia regelui îşi petrece în mod tradiţional sărbătorile de iarnă.”, este mesajul postat de echipa premierului pe pagina de Facebook a acestuia.

 

Mesajul nou, via Facebook.com/victor.ponta:

 


Principele Radu şi Victor Ponta, vineri seară, la Săvârşin:


Rezultate pe Google după căutarea „Victor Ponta Regele Mihai”:

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri