Victor Ponta: Domnule Iohannis, demisia şi apoi te cred cu integritatea! 

Data publicării:
ponta iohannis colaj 1

 

”Sunt de acord cu Klaus Iohannis / doar că el una spune şi exact invers face”, scrie Ponta pe pagina sa de Facebook.

Fostul premier continuă afirmând că ”integritate înseamnă ca atunci când există o decizie definitivă şi irevocabilă a justiţiei că ai furat o casă cu acte false dai casa înapoi (şi banii încasaţi ca şi chirie) şi îţi dai demisia”.

”Integritate înseamnă că atunci când ai dosar făcut de ANI pentru o situaţie de incompatibilitate pentru care sute de primari şi consilieri şi-au pierdut mandatul (toţi au pierdut în instanţă) nu tragi de timp cu procesul şi îl rezolvi după ce ai fost ales Preşedinte. Integritate înseamnă să nu "vopseşti" candidaţii Partidului tău (Scripcaru la Braşov, Florea la Mureş, Gutău la Vâlcea, etc) în aşa zişi "independenţi" ca să prosteşti lumea că respecţi criterii pe care nu dai doi bani!”, continuă Victor Ponta.

”Şi mai ales integritate înseamnă să nu foloseşti tragedia oamenilor de la "Colectiv" ca să îţi atingi scopuri politice meschine!!! Deci Domnule Iohannis- demisia / şi pe urmă te cred cu integritatea!!!”, mai scrie Ponta.

Preşedintele Klaus Iohannis a transmis, luni, un mesaj către alegători, spunând că el poate cere reformarea partidelor, dar că singur nu va reuşi acest lucru, ci doar alegătorii prin vot poate determina partidele să adopte şi să respecte criteriile de integritate. ”Votul este instrumentul prin care partidele pot fi obligate să devină mai bune, mai performante, să aibă politici mai bune, să aibă criterii de integritate pe care le respectă”, a afirmat preşedintele.

”Eu pot să invit partidele să se reformeze, pot să vorbesc despre reformarea clasei politice, dar singur nu pot face acest lucru. Dumneavoastră, alegătorii, trebuie să schimbaţi prin vot felul în care acţionează partidele politice”, le-a transmis preşedintele Iohannis alegătorilor.

El a spus că insistă pe criteriul integrităţii, pentru că este ”extrem de important”.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri