Victor Ponta, după întâlnirea cu Klaus Iohannis de la Cotroceni: „Prima consultare instituțională, extrem de utilă și eficientă”

Data publicării:
7197937-Mediafax Foto-Alexandru Hojda

Victor Ponta dă mâna cu Klaus Iohannis, la depunerea jurământului în Parlament a fostului primar al Sibiului. Foto: MediafaxFoto

Actualizare 13.40. Întâlnirea dintre preşedintele Klaus Iohannis şi premierul Victor Ponta s-a încheiat, după aproximativ o oră. Potrivit Mediafax, cei doi au avut o discuţie tete-a-tete, pe teme privind priorităţile guvernării, actualitatea politică şi economică şi pespectivele colaborării instituţionale. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media


Premierul Victor Ponta a ajuns la Palatul Cotroceni în jurul orei 11.55, câteva minute mai târziu fiind programată prima întâlnire cu Klaus Iohannis în calitate de președinte al României. Din informațiile de la această oră, nu a fost anunțată nicio conferință de presă și nu se cunoaște exact care va fi durata acestei întâlniri.

Înainte de această întrevedere oficială, şeful statului a mers în Piaţa Universităţii unde a depus o coroană de flori în memoria victimelor Revoluţiei.

Tot astăzi, Klaus Iohannis îl va decora pe Octav Bjoza, preşedintele Asociaţiei Foşilor Deţinuţi Politici din România. „Am decis să acord cea mai înaltă distincție a statului român, Ordinul Național Steaua României, domnului Octav Bjoza, președinte al Asociației Foștilor Deținuți Politici din România, pentru sacrificiul și curajul de care el și oameni ca el au dat dovadă în vremea dictaturii și pentru a păstra vie memoria victimelor comunismului”, a scris președintele pe contul său de Facebook.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri