Sari la conținut

Victor Ponta, fotografiat într-un avion spre New York

In ultima postare pe Facebook, Ponta va indeamna sa cereti si sa pastrati bonurile fiscale pentru tombola.Victor...

Posted by Marius Mina on Friday, April 10, 2015

Victor Ponta a fost fotografiat, la plecarea sa către New York, în aeronava care zbura spre Statele Unite, aparţinând companiei Lufthansa. Un utilizator Facebook, Marius Mina, a publicat fotografiile pe pagina sa.

Într-o postare anterioară, bărbatul a scris că premierul a zburat spre New York din Frankfurt, la business class, şi era însoţit de europarlamentarul Daciana Sârbu şi de cei doi copii.

Întrebat de presă unde va petrece Paştele, în contextul în care informaţia era că acesta va pleca în SUA, premierul Ponta a răspuns că va sta cu familia într-un loc în care speră să nu fie găsit.

Victor Ponta a anunţat anterior că Guvernul îşi va relua activitatea normală marţi, 14 aprilie, după sărbători. Premierul şi-a mai delegat atribuţiile de coordonare a Guvernului către vicepremierul Gabriel Oprea, în perioada 10-17 februarie 2015, când a plecat în Statele Unite ale Americii, şi în 19-24 noiembrie 2014, când şeful Guvernului a plecat în Dubai, la Campionatul Mondial de Formula 1, imediat după alegerile prezidenţiale.