Victor Ponta: Gabriel Oprea se va ocupa de organizarea alegerilor

Data publicării:
alegeri -Mediafax Foto-Razvan Chirita

 

Întrebat dacă procesul de guvernare şi proiectele începute vor fi afectate de începutul campaniei electorale, având în vedere că este şi candidat, Ponta a răspuns negativ.

"Nu. Şedinţele de Guvern se desfăşoară normal. Activitatea, când eu sunt în teritoriu, e asigurată de vicepremierul Gabriel Oprea, care de altfel organizează şi alegerile şi nu se va implica în niciun fel în campania electorală. Am mai organizat de când sunt prim-ministru alegerile locale din 2012, referendumul de demitere, alegerile parlamentare din 2012 şi alegerile europarlamentare din 2014", a spus Ponta.

El a arătat că, pe baza acestei experienţe pozitive, cu patru alegeri care s-au organizat foarte bine, are convingerea că şi al cincilea scrutin va fi foarte bun.

Ponta a mulţumit, pe de altă parte, tuturor celor din opoziţie care "au lăsat-o mai moale" cu "povestea cu fraudarea", arătând că acesta era un mod rudimentar şi ridicol de a face campanie.

"Vreau să mulţumesc tuturor celor din opoziţie care văd că au lăsat-o mai moale cu povestea cu fraudarea alegerilor. Era o jignire la adresa dezvoltării democratice a României. Să o ţii ca în 2004 cu "se fraudează alegerile" mi se părea un semn de incapacitate de a înţelege dezvoltarea şi situaţia actuală a României. Era un mod rudimentar de a face campanie şi le mulţumesc că au renunţat la acest mod ridicol", a spus Ponta.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri